Målsætning  


I Hobro Badmintonklub er der plads til alle, som ønsker at dyrke badminton - hvad enten det er på motionsbasis eller med sigte på konkurrence og turnering.

I klubben lægger vi derfor vægt på såvel den seriøse træning som det mere sociale og hyggelige aspekt.

Vi har medlemmer lige fra den helt unge nybegynder på 8 på til den mere rutinerede veteran, som har dyrket sporten igennem årtier.

Tre store grupper tegner Hobro Badmintonklubs profil: Vores store ungdomsafdeling, vores seniorafdeling og endelig men ikke mindst vores trofaste motionister.

Ud over den ugentlige træning afholder klubben blandt andet spillermøder, forældrearrangementer, træningslejre, julefrokost og andre sociale arrangementer samt klubmesterskab. Endelig deltager vi i Hobro Idrætscenters aktiviteter; heriblandt kan nævnes servering til fester, garant- og aktionærmøder.  

I weekenderne deltager klubbens medlemmer i diverse stævner samt naturligvis den faste turnering i DBF Nordjyllands regi. Her spænder vores deltagelse for øjeblikket lige fra ungdomshold i alle rækker over seniorernes serie 2,3 og 4 til de rutineredes veteranhold.

Det er klubbens mål fortsat at udvikle og tilbyde et bredt og alsidigt program indenfor badmintonsportens rammer, så nye såvel som gamle medlemmer kan få opfyldt deres ønsker for sporten, uanset alder og niveau.  

Uddrag fra Vedtægter for Hobro Badmintonklub.  
§3. Foreningens formål
Foreningens primære formål er at tilbyde aktiviteter, der giver børn og unge mulighed for at deltage i interessebetonet virksomhed og socialt samvær med jævnaldrende i fritiden. Endvidere ved spil, turneringer og opvisninger at udbrede kendskabet til badminton.

§5.1 Medlemskab 
Foreningen, der er åben for alle, optager fortrinsvis personer, der er hjemmehørende i Mariagerfjord Kommune.

Hobro Badmintonklub

Amerikavej 22, 9500 Hobro CVR nr. 35151958
Cookies